Українка з фіолетовим волоссям отримала «Ґреммі»

А в усіх головних номінаціях перемогла Біллі Айліш

Ми вже писали, що Надія Шпаченко номінувалася на дві премії: «Краща збірка» і «Продюсер року в класичній музиці».
Українська піаністка завоювала премію «Ґреммі» в номінації «Краща збірка» за альбом «The Poetry of Places». До речі, Надія почала композиторську діяльність ще з тринадцяти років разом з оркестром Харківської філармонії. 14 років тому вона переїхала до США.

Ну а тріумфаторкою церемонії цього року стала 18-річна Біллі Айліш, яка перемогла в чотирьох головних номінаціях музичної премії – «Кращий новий виконавець», «Запис року», «Альбом року» і «Пісня року». Також співачка перемогла в номінації «Кращий вокальний поп-альбом».

 

Біллі Айліш стала другою людиною, якій вдалося взяти нагороди у всіх найбільш престижних номінаціях, неформально названих «Великою четвіркою». Першим переміг у всіх 4 номінаціях музикант Крістофер Крос в 1981 році. Крім того, 18-річна Айліш стала наймолодшою переможницею «Ґреммі» в номінації «Альбом року». Раніше цей рекорд належав Тейлор Свіфт.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень