Україна зазнала втрат на Донбасі: є загиблі та поранені

Минулої доби, 6 вересня, збройні формування Російської Федерації порушили домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року

Про це повідомляє штаб ООС. Зокрема, у ранковому зведенні йдеться:

Чергами з автоматичного станкового гранатомета ворог обстріляв позиції українських захисників поблизу Красногорівки.
 

У результаті обстрілу поранення отримав військовослужбовець Збройних Сил України.

Воїну вчасно надали медичну допомогу та доправили його до лікувального закладу.

На іншій ділянці фронту противник відкрив прицільний вогонь зі стрілецької зброї по наших захисниках неподалік Причепилівки, що на Луганщині.
 

Внаслідок обстрілу один український військовослужбовець загинув.

За інформацією з соцмереж стало відомо, що загиблий - житель села Вільхівці Городенківського району Івано-Франківської області Кубійович Тарас. 

Упродовж минулої доби російські окупаційні війська двічі здійснили провокативні постріли з підствольного гранатомета в районі населеного пункту Шуми.

Військовослужбовці підрозділів Об'єднаних сил та інших складових сил оборони продовжують гасити осередки пожеж на території Донецької та Луганської областей. Так, ліквідовано пожежу поблизу Луганського, локалізовано – у районах населених пунктів Трьохізбенка та Лопаскине.

На жаль, під час евакуації особового складу двоє українських захисників, обходячи осередок вогню в «сірій зоні», підірвались на невідомому вибуховому пристрої на мінному полі противника.

Як повідомлялося раніше, бійці були відрізані полум’ям від решти особового складу поблизу Верхньоторецького.

У неділю, 6 вересня,  слідуючи до місця гасіння окремих осередків тління у районі населеного пункту Новгородське на невідомому вибуховому пристрої підірвалася автомобільна розливна станція АРС-14.

Внаслідок підриву двоє військовослужбовців Об’єднаних сил отримали поранення різного ступеня важкості. Обом бійцям надана медична допомога, їх доправлено до лікувального закладу.

Українські воїни продовжують сумлінно виконувати завдання за призначенням та готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки.

Командування Об’єднаних сил наголошує, що в разі повторного відкриття прицільного вогню в бік українських позицій, Об'єднанні сили залишають за собою конституційне право на застосування всіх сил і засобів для стримування збройної агресії Російської Федерації.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень