УЄФА вимагає прибрати слоган «Героям слава» з форми українських футболістів (ФОТО)

Там вважають, що це – політика

Слоган «Героям слава» на футболках збірної України з футболу вирішили заборонити – після вимог Росії. В УЄФА ці слова визнали політичними, пише видання nouvelobs.com.

Повідомляється, що проаналізувавши «більш глибоко» форму збірної України на майбутній Чемпіонат Європи-2020 (після запиту з боку російського футбольного союзу), в УЄФА дійшли висновку, що в ньому є політичний підтекст, а ще – історичний та мілітаристський сенс:

Це гасло, скандоване під час подій на Майдані в 2014 році, явно носить політичний характер і тому має бути знято через конкуренцію з боку УЄФА, - йдеться в заяві.

Нагадаємо, що на екіпіровку форми українських футболістів нанесена карта України, а також слогани «Слава Україні» і «Героям слава». Усе, окрім останнього слогана, дозволили залишити.

При цьому пресаташе головного тренера збірної України Микола Васильков у коментарі журналістам підтвердив, що УЄФА дійсно вимагає прибрати з форми цей напис, тож, імовірно, форму таки доведеться перероблювати.

Між тим, українці вже встигли зіграти у новій формі – у понеділок, 7 червня, відбувся товариський матч з Кіпром у Харкові. Україна перемогла з рахунком 4:0.

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063 734 106 4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень