Учителю з татуюваннями та фарбованими очима заборонили працювати з найменшими учнями

На його вигляд поскаржилися батьки дітей

35-річний вчитель Сільван Елен вважається найбільш татуйованим чоловіком Франції – він має татуювання на тілі, обличчі та язиці, а його очні яблука пофарбовані у чорний колір.

Він заявив, що після скарги батьків дітей йому заборонили працювати у початковій школі. Дітей віком від 6 років йому навчати не заборонено, повідомляє ВВС-Україна.

Сільван Елен розповів, що торік він викладав у школі в місті неподалік Парижа. Тоді 3-річна дитина сказала своїм батькам, що після зустрічі з учителем з такою незвичайною зовнішністю їй снилися жахи. Батьки дитини поскаржились чиновникам. Через деякий час учителю Елену повідомили, що він більше не зможе навчати вікову групу до шести років.

Однак цей чоловік вважає, що його вигляд може допомогти навчити дітей спокійно сприймати людей, які на них не схожі.

Діти, які бачать мене, навчаються терпимості. Коли вони будуть дорослі, у них може бути менше шансів стати расистами або гомофобами і вони не будуть дивитись на людей з обмеженими можливостями, як на щось із цирку, - сказав він.

Елен підрахував, що на його татуювання пішло близько 460 годин. Процедуру на очах довелося робити у Швейцарії, оскільки у Франції це заборонено.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень