Учня вигнали з уроків через шорти: він одягнув спідницю (ФОТО)

У школі досить суворі правила щодо форми школярів

Шотландський школяр не витримав спеки в класі та одягнув в школу звичайні шорти. Підлітка через це негайно вигнали з уроків та відправили додому переодягатись, пише Metro.

У школі досить суворі правила, які стосуються форми школярів. Спекотного літнього дня 16-річного Шейна Річардсона та ще 12 учнів відправили додому, сказавши, що у закладі можна носити лише штани та спідниці.

Хлопець наступного дня з'явився у школі в спідниці. Її він і вдягнув на заняття до школи на знак протесту проти таких жорстких правил керівництва школи.

— До речі, водій, який везе нас зазвичай до школи, нічого не сказав мені про вбрання. Та й у школі вчителі просто промовчали, коли побачили мене у спідниці, – розповів Шейн

Таке рішення свого сина підтримала і мати. Вона вважає, що влітку страждати від спеки у штанах – це просто знущання:

На вулиці дуже висока температура і не мати можливості навіть одягнути шорти – смішно. Вони просто годинами сидять у класах без кондиціонерів, – обурюється жінка

Шейн позичив у своєї сестри спідницю

Зрештою, представники школи погодились з тим, що такі правила вже застарілі. Вони навіть пообіцяли найближчим часом обговорити це питання на батьківських зборах та переглянути обмеження щодо форми у школі.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063 734 106 4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень