Учні ліцею на Рівненщині створили посібник з ПДР для дітей. Борються за солідний виграш 

Команда пройшла до другого етапу національної програми «Traffic Challenge»

Національна програма з попередження дорожньо-транспортного травматизму дітей та молоді «Traffic Challenge» працює в Україні вже 4 рік.

Учні Князівського ліцею колишнього Березнівського району пройшли до другого етапу програми. В рамках її реалізації учнів навчатимуть надавати домедичну допомогу при ДТП.

Онлайн навчання проводитимуть відомі у Рівному медики – ГО «Білі берети». До онлайн навчання можуть долучитись усі охочі сьогодні, 18 травня, о 15 за цим посиланням.

Координаторка команди «Світлофор» Князівського ліцею, вчитель Юлія Усач каже, що ця лекція - найважливіша, бо дітей безпосередньо навчатимуть правильно і вчасно реагувати на будь-які пригоди на дорозі. 

 - Наскільки цінне ваше життя? А чуже? Ви можете впевнено сказати, що обов'язково допоможете врятувати чиєсь життя? Чи встигнете зробити це правильно?

 

В час технологічного прогресу на дорогах щодня збільшується кількість автомобілів і, на жаль, кількість ДТП. Хто з упевненістю може сказати, що він ніколи не буде свідком, або учасником ДТП? Ніхто.

 

А які мають бути дії? Ось і учні Князівського ліцею перейнялися цими питаннями. Тому і попросили у професіоналів - ГО «Білі берети – Рівне» провести онлайн-лекцію «Допомога при ДТП».

 

Ми хочемо працювати на випередження. А долучитись до навчання можуть усі охочі. Цілком можливо, що це допоможе комусь врятувати життя, - резюмувала Юлія Усач.

До слова, на третьому етапі проводитимуть акцію з підтримки безпеки мікромобільної спільноти (користувачів персонального транспорту), пішоходів, людей старшого віку та людей з інвалідністю на дорогах.

Переможця обиратимуть 15 червня. Кращі отримають грошові винагороди. За перше місце обіцяють 50 тисяч гривень, за друге - 20, а за третє - 10 тисяч.

Якщо ліцеїсти виграють, обіцяють створити на території закладу навчальний майданчик про Правила дорожнього руху.  

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень