Учасникам Атомної школи ХАЕС влаштували зустріч, що може вплинути на їхнє майбутнє

Зокрема на вибір професії

Програма Атомної школи ХАЕС передбачає зустріч із представниками закладів вищої освіти України.

Старшокласникам презентували низку освітніх програм профільних вишів, серед яких Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут» імені Ігоря Сікорського, Національний університет водного господарства та природокористування, Національний університет «Львівська політехніка», Національний університет «Одеська політехніка», Вінницький національний технічний університет, Хмельницький національний університет.

На заході також була присутня представниця відділу кадрів ХАЕС, яка розповіла про співпрацю із вищими навчальними закладами, стажування та перспективи працевлаштування на енергопідприємство.

Співпраця із закладами освіти – один із пріоритетів компанії, адже розумні та перспективні молоді люди потрібні в т.ч. й атомній галузі для відбудови країни після війни.

Вже зараз майбутні абітурієнти можуть обрати професію, аби в майбутньому стати частиною команди українських атомників.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень