Учасник АТО з Тернопілля убив одного з нападників, захищаючись

Їх було шестеро

Умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони інкримінує поліція Теребовлі на Тернопіллі 24-річному жителю села Глещава, який є учасником АТО.

Хлопець, захищаючись від нападу шістьох нетверезих ровесників, ножем травмував одного з них. Той пробіг ще метрів 300 і помер від втрати крові. 

Як повідомляє сайт Національної поліції, нещастя трапилося 2 травня близько опівночі. За словами начальника місцевого відділення поліції Андрія Купчака, компанія з шести осіб приїхала в сусіднє село на дискотеку. В клубі підозрюваний зробив їм зауваження. Це не сподобалося хлопцям, вони вирішили з’ясувати з ним стосунки. Аби уникнути бійки, той втік додому і закрився. 

Проте компанія з шести осіб прийшла вночі на його подвір'я.

Вони вирвали дверні ручки та вибили двері. На момент хуліганства в будинку разом з хлопцем була його мама. Він злякався за неї, у присутності нападників повідомив про це на «102» і після цього одразу вийшов до дебоширів з ножем. Коли почалася штовханина, юнак випадково вдарив ножем одного з нападників. Поранення виявилося смертельним.

Підозрюваний на момент бійки був тверезий. Хлопцеві оголосили про підозру згідно зі ст. 118 ККУ. Він перебуває під цілодобовим домашнім арештом.

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень