У зіркової пари народилася друга дитина

Син Кан’є Веста і Кім Кардаш’ян з’явився на світ раніше, ніж планувалося

Планувалося, що друга дитина Кім та Кан’є народиться не раніше Різдва - однак у суботу, 5 грудня, новоспечена матуся оголосила на своєму вебсайті, що вранці у неї народився син.

Дивно, але Кім, яка в соціальних мережах ділиться зі своїми шанувальниками усіма подробицями свого життя, не стала розкривати деталей про стан новонародженого, так само як не назвала й імені сина. Утім, ще кілька тижнів тому Кардаш’ян зізнавалася, що ніяк не може вибрати ім'я для майбутнього малюка - і навіть ім'я для первістка, доньки Норт Вест, батьки вибрали лише через кілька днів після її народження.

Хлопчик з'явився на світ раніше терміну, як і перша дитина зіркової пари.

35-річна Кім Кардаш’ян та 38-річний Кан’є Вест одружилися в травні 2014 року. Репер зробив пропозицію Кім на її день народження в жовтні 2013 року, орендувавши цілий стадіон в Сан-Франциско і запросивши на цей захід співачку Лану Дель Рей.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень