У зіркової пари народилася друга дитина

Син Кан’є Веста і Кім Кардаш’ян з’явився на світ раніше, ніж планувалося

Планувалося, що друга дитина Кім та Кан’є народиться не раніше Різдва - однак у суботу, 5 грудня, новоспечена матуся оголосила на своєму вебсайті, що вранці у неї народився син.

Дивно, але Кім, яка в соціальних мережах ділиться зі своїми шанувальниками усіма подробицями свого життя, не стала розкривати деталей про стан новонародженого, так само як не назвала й імені сина. Утім, ще кілька тижнів тому Кардаш’ян зізнавалася, що ніяк не може вибрати ім'я для майбутнього малюка - і навіть ім'я для первістка, доньки Норт Вест, батьки вибрали лише через кілька днів після її народження.

Хлопчик з'явився на світ раніше терміну, як і перша дитина зіркової пари.

35-річна Кім Кардаш’ян та 38-річний Кан’є Вест одружилися в травні 2014 року. Репер зробив пропозицію Кім на її день народження в жовтні 2013 року, орендувавши цілий стадіон в Сан-Франциско і запросивши на цей захід співачку Лану Дель Рей.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень