У жителя Рівненщини поліцейські знайшли 100-грамову тротилову шашку (ФОТО)

Та понад сотню патронів до автомата «Калашникова»

Фото ілюстративне

З метою стабілізації оперативної обстановки щодо незаконного обігу зброї, боєприпасів та вибухівки, розкриття злочинів, скоєних з використанням зброї, припинення діяльності організованих груп та злочинних організацій

з 1 вересня до 1 жовтня в області проходить практичний етап оперативно-профілактичної операції «Зброя та вибухівка».

Учора під час відпрацювань поліцейські виявили вісьмох громадян, які незаконно зберігали зброю та боєприпаси. Слідчі вилучили чотири рушниці, понад сотню патронів до автомата «Калашникова», обріз, снаряд, мінометну міну і тротилову шашку.

Так, у мешканця селища Демидівка поліцейські вилучили тротилову шашку вагою 100 грамів, у костопільчанина — 113 набоїв до автомата, а на Радивилівщині — снаряд та мінометну міну. 

У жителів Березнівського, Дубровицького, Зарічненського та Корецького районів виявили мисливські рушниці без відповідних документів.

У поліції нагадали про кримінальну відповідальність за незаконне зберігання зброї та вибухівки (позбавлення волі на строк від 3 до 7 років).

Однак протягом цього місяця громадяни, які володіють нелегальною зброєю та боєприпасами, можуть добровільно здати їх до підрозділів поліції за місцем проживання і таким чином уникнути відповідальності.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень