У Зарічненському районі знову стріляли через бурштин

Дві рушниці, гранати РГД, вибухові пристрої та кілька сотень набоїв – таку зброю вилучили в учасників стрілянини

Факт стрілянини таки підтвердили у Рівненській міліції. Кажуть, що ще 7 вересня на автомобілі «Ленд Ровер» до села Борове прибули восьмеро осіб, які назвалися представниками осередку ДУК «Правий сектор», та домовилися з місцевими мешканцями про видобуток за допомогою мотопомпи бурштину-сирцю, виручені кошти від реалізації якого ніби-то мали піти на потреби бійців АТО.

Вже вчора місцеві мешканці виявили, що зазначені особи видобувають бурштин-сирець не однією, а за допомогою чотирьох мотопомп. Що було далі, розповідає інспектор СЗГ УМВС України в Рівненській області Любов Гуда:

– Поблизу хутора Юркове на місці незаконного видобутку бурштину-сирцю майже півтисячі місцевих мешканців затримали чотирьох представників осередку та повезли до населеного пункту.

Дорогою до села Борове інші чотири чоловіки на автомобілі «Ленд Ровер» з позначками ДУК «Правий сектор» перекрили рух автомобіля «ГАЗ-66» та здійснили постріли у сторону місцевих мешканців, які супроводжували вантажівку, поранивши одного з них.

Однак, жителі Борового, застосувавши фізичну силу, затримали решту осіб та доставили їх до населеного пункту, передавши працівникам міліції.

Отож, міліція затримала вісьмох мешканців Київської та Одеської областей, а місцеві жителі передали правоохоронцям вилучену у немісцевих зброю. А це дві рушниці, гранати РГД, вибухові пристрої, кілька сотень набоїв.

Оскільки місцеві хотіли вчинити самосуд над приїжджими, а також завдали їм тілесних ушкоджень, за цим відкрито кримінальне провадження  щодо замаху на умисне вбивство.

Водночас розпочаті кримінальні провадження за фактом незаконного видобутку бурштину-сирцю, зберігання вогнепальної зброї та бойових припасів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: бурштин
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень