У Запоріжжі фанати вдягли Леніна у форму збірної України

Так вони вирішили підтримати збірну України з футболу у відбірних іграх Євро-2016

На розташований тут пам’ятник Леніну фанати вдягли футбольну форму у кольорах національної збірної України. У руці скульптури закріпили відповідну фанатську «розу» (так уболівальники називають шалик із символікою), передає Радіо Свобода.

«12-й номер на футболці – це номер вболівальників. Таким чином, ми сподіваємося об’єднати довкола підтримки нашої збірної людей різного віку та різних поглядів», – сказав один із організаторів акції Ярослав Гришин.

За чинним законодавством, що передбачає декомунізацію, скульптурна композиція підлягає демонтажу, однак міська влада Запоріжжя ще не визначилася щодо часу і процедури знесення.

Нагадаємо, восени 2014 року пам’ятник Леніну в Запоріжжі активісти вже вдягали у символічну вишиванку.

Збірна України з футболу у відбірному турнірі чемпіонату Європи 2016 року нині обіймає третє місце в групі С. «Синьо-жовті» після перемоги 3:1 над білорусами у Львові завтра, 8 вересня, зіграють у Словаччині. Рік тому в Києві українці несподівано програли словакам (0:1) і тепер прагнуть реваншу на виїзді.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень