У яких умовах проживають безхатченки на Кавказькій ( 45 ФОТО)

Сьогодні у Рівному вдруге намагалися виселити безхатченків з підвального приміщення на вулиці Кавказькій, 15. Нагадаємо, попередня спроба виявилася невдалою.

Сьогодні ж виконавчій службі навіть вдалося потрапити всередину.

Там на площі майже 300 кв м знаходиться і побутова техніка, і речі побутового вжитку.

І ліжка, приблизно, для двох десятків людей.

 

Це, за словами одного з чоловіків, що тут мешкає, єдине місце, яке дає надію на майбутнє.

Щодо альтернативного притулку на вулиці Дубенській, він каже, що туди звертався, але тоді там не було місця:

 

- Я, навіть, за себе вже не переживаю, бо я в Божих руках. Але є такі люди, що взагалі "потєряні" в цьому світі і від них всі відвернулися.І це єдине місце - це їхня остання надія. З вокзалу сюди приходять, нема більше де діться.

Водночас, мешканці цього будинку категорично проти такого сусідства, адже, окрім повної антисанітарії, вони створюють ще й комунальні проблеми. Найбільше потерпає той під’їзд, біля якого облаштували притулок, скаржиться Андрій Галич, який проживає на першому поверсі, безпосередньо над притулком

І Олександра Славінська, мешканка будинку:

- Різні запахи від того, що вони там готують - все у квартирах. Таракани там повзають. вони ще й зробили врізку в комунікації і нам тепер зробилося так, що два-три роки поспіль у частині будинку ледь теплі батареї. 

- Є незручності, є маленькі діти тут в дворі. Повна антисанітарія. Це приміщення не пристосовано для проживання людей. свого часу тут навіть маленька дитина народилася і тут жила. Треба повертати людей в суспільство, я згодний з цим. Треба, щоб була державна програма.  

Крім цього, як стверджують мешканці, попри запевнення, що там людям забороняють вживати алкоголь, їх часто бачать на дитячих майданчиках з алкогольними напоями.

В результаті, працівники виконавчої служби переписали усіх людей, які там перебувають і вирішуватимуть, що робити з майном. Адже у рішенні суду вказано повернути приміщення у комунальну власність.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень