В яких дитсадках області будуть додаткові місця

Кілька сотень

Так, 30 дітей пішло до групи для дошкільнят у навчально-виховному комплексі, що у селі Світанок на Кореччині. НВК створений на базі місцевої реорганізованої школи. У групі облаштовані ігрова кімната та спальня, санвузол із душовою. Закуплена сучасна техніка, іграшки, меблі та навчальне обладнання. 

Як повідомили в управлінні освіти і науки Рівненської ОДА, з початку року вже створено понад 200 додаткових місць у дитячих садках.

Прогнозується, що до 2018 їх кількість збільшиться ще на шість сотень. Зокрема, заплановано завершити будівництво дитячого садка в Обарові Рівненського району, добудову до існуючого дошкільного закладу у смт Гоща, реконструкцію нежитлового приміщення під дитсадок у Новому Корці Корецького району, реконструкцію з добудовою дитячого садка у м. Радивилів.

Також ведуться будівельні роботи в дошкільних закладах у селі Дубляни на Демидівщині та Новомильську на Здолбунівщині.

За інформацією прес-служби Рівненської ОДА. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень