Вшанували загиблих на війні в Афганістані рівнян

У Рівному на військовому меморіалі воїнам-афганцям та іншим учасникам локальних військових конфліктів вшанували пам’ять рівнян, які загинули на війні в Афганістані.

Захід присвячений даті 25 грудня 1979 року. Саме тоді почалося введення радянських військ в ДРА по трьох напрямах: Кушка-Шинданд-Кандагар, Термез-Кундуз-Кабул, Хорог-Файзабад. У ньому ввзяли участь представники Рівненської міської та обласної Спілок ветеранів Афганістану, представники міської влади та громадськість.

ДОВІДКА

Війна за офіційними радянськими даними тривала до виводу основної маси радянських військ 15 лютого 1989 року. Внаслідок цієї війни загинуло (за міжнародними даними, прийнятими також і СРСР) близько 1,5 млн або 10% з числа тодішнього населення країни. Радянські втрати, за офіційними даними СРСР, становили близько 15 тисяч військовослужбовців, серед них було й чимало рівнян.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень