У віці 84 років помер народний артист України Роман Віктюк

У жовтні його госпіталізували з COVID-19


Народний артист України та Росії, театральний режисер Роман Віктюк помер у віці 84 років. Про це повідомила пресслужба «Театру Романа Віктюка».

У вівторок, 17 листопада, 84-річному артисту викликали швидку допомогу, а потім госпіталізували з гострим порушенням мозкового кровообігу. Він помер, перебуваючи в реанімації.

Ще 27 жовтня він потрапив до реанімації через те, що заразився коронавірусом. 17 листопада він помер, перебуваючи в реанімації. Ймовірно, саме коронавірус спровокував інсульт. Коли пройде церемонія прощання - поки невідомо

  • Роман Віктюк народився у Львові 28 жовтня 1936 року. Після закінчення школи він поїхав навчатися до Державного інституту театрального мистецтва в Москві, а згодом повернувся до Львова, де у театрі працював актором.

  • Віктюк захопився режисурою та працював у багатьох містах СРСР, зокрема у Таллінні, Одесі, Києві, Рязані тощо. А у 1991 році він створив у Москві власний «Театр Романа Віктюка», де був головним режисером і художнім керівником.
  • Режисер також нагороджений званням Народного артиста України у 2006 році та Народного артиста Росії у 2009 році.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень