У Вараші відбудеться фестиваль мистецтв «EnergyArtFest» (ФОТО)

У місті створять новий арт-об’єкт

Під час наступних вихідних у місті Вараш відбудеться фестиваль «Енергія мистецтва» - EnergyArtFest.  Цей проєкт громадської організації «Агенція сталого розвитку міста» став переможцем конкурсу «Малі міста - великі враження», за підтримки Уряду та Міністерства культури України.

 За моєї ініціативи, як секретаря Вараської міської ради, в партнерстві з Агенцією сталого розвитку міста (м. Рівне), «Рівненською АЕС» та Будівельною компанією «Алатир-Інвест» подано заявку на конкурс та здобуто перемогу. Тож ми готуємося до яскравої мистецької події нашого міста. Чекаємо усіх на «EnergyArtFest», - розповів секретар Вараської міської ради Олександр Мензул.

В рамках проєкту у Вараші на мікрорайоні Ювілейний буде створено новий вуличний креативний простір для розвитку мистецького життя міста. В майбутньому тут можна буде проводити мистецькі заходи, концерти, фестивалі просто неба.

На території простору міста буде створено арт-об'єкт у вигляді великих літер "ВАРАШ" та розфарбований у стилі стріт-арт. Це буде немов галерея просто неба і стане символом як фестивалю так, і самої локації.  

«EnergyArtFest» - це не просто фестиваль, це формування платформи для розвитку творчого потенціалу міста, - наголошує автор проєкту Олена Хмельник.

Окрім цього, організатори обіцяють здивувати гостей свята драйвом та енергією. Будуть проводитись численні безкоштовні майстер-класи, шоу-програми для дітей та дорослих, виступи місцевих зірок та колективів, дискотека від відомих ді-джеїв, світлодіодне шоу, шоу роботів-трансформерів.

Спеціальними гостями фестивалю будуть фіналістка "Голосу країни" Іванка Червінська та Ігор Закус (бенд JazzKolo), а також легендарний симфонічний оркестр «Brevis».

Проведення фестивалю  «EnergyArtFest» відбудеться 14-15 вересня 2019 року в м. Вараш, мікрорайон Ювілейний.  

 Офіційне відкриття локації та початок фестивалю о 16:00.

 Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень