У вакцинованих українців - проблеми з роботою комп'ютерів

В Україні вакцинували понад 200 тисяч людей

Українці, які вакциnувалися від COWID-19, скаржаться на проблеми з роботою комп’ютерів. Після щеплення у їхніх комп’ютерів перестав завантажуватися Windows, розповідають джерела.

Лідер громадської думки Андрій Ukr@blogher із 500 підписниками в інстаграмі каже, що тепер може вести свою сторінку лише через телефон, що незручно.

Андрій Ukr@blogher. 500 підписників. Живе з мамою. Свого друга. Фото зі сторінки в ICQ.

Заступниця начальника ДП «Бюрократія» Валентина Уменеобід теж скаржиться, що не може запустити програми Microsoft Word та Excel.

Більше того, у неї зникли усі збережені файли цих програм.

Валентина Уменеобід. Фото зі сторінки в книжці.

До Міністерства цифрової регуляції ще з початку процесу вакцинації надходять скарги від державних установ, підприємців і фізосіб, чия робота зупинилася через проблеми із ПК.

Влада розводить руками, говорить речник Мінцифрегу Олексій Речник:

Ми могли б подумати, що це хакерська чи вірусна атака, але єдине спільне між усіма атакованими, це те, що вони щепилися від короnавірусу. Жодних локальних мереж. Ми й гадки не маємо, що саме відбувається.

Речник Олексій Речник. Фото з сайту знайомств.

СБЦУ (Служба цифрової безпеки України, - ред.) уже почала розслідування цього випадку.

У ході слідчих дій було визначено, що спільною ознакою між жертвами злочинних дій є не лише факт проведення вакцинації від короnавірусної інфекції Sars Cov 2: Повернення , але й було відстежено шляхи перенесення програмного забезпечення із всесвітньої мережі Інтернет на жосткі носії інформації обчислювальних машин, майнові права на які належать учасникам слідства.

Офіцерка СБЦУ Антоніна Буловиконано. Фото зі сторінки у соцмережі Facepalm.

У ході розслідування було зроблено відкриття провадження за реченням 2 пункту 9 частини 36,6 статті 119 закону держави «Про греко-римську боротьтбу з нелегальним отриманням цифрової продукції» - каже начальниця відділу відстеження завантажень Антоніна Буловиконано.

 

Можна нормальною мовою? - запитує журналіст.

 

- Вони скачали продукти виробника ПО за допомогою нелегальної програми «uTorrent». Відповідно, за їхні Microsoft Windows і Microsoft Office від однієї компанії не було заплачено гроші кошти.

 

- Тобто у них піратські програми?

 

- Так і є. Варто зробити доданим той факт, що сервери, з яких було заблоковано цифрофі продукти Microsoft Windows і Microsoft Office були розташовані на території держави Сполучені штати Америки.

 

У СБЦУ пояснюють, що ліквідувати проблему можна за допомогою купівлі ліцензії.

Нагадаємо, що вчені Інституту української вакцинації виявили на еритроцитах вакцинованих осіб написи «BILL WAS HERE», що перекладається, як «Тут був Білл».

Також читайте «Шапка з фольги надійно захищає від побічних ефектів, - експерти з фейсбуку».

З 1 квітня!

*Пам'ятайте, що поширення неправди в Інтернеті відбувається постійно, тому мисліть критично ;) Ви запитаєте, звідки фото людей у статті? Цих людей - не існує. Їх створив вседоступний вебсервіс.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень