У Тинному почав протікати контейнер з отрутохімікатами, — мешканці

У ємностях — понад 10 тонн пестицидів

У Тинному розгерметизувалися контейнери з отрутохімікатами. Сім забетонованих ємностей стоїть на території  «Плодорозсадника», у кожній - з 1,5-2 тонни пестицидів. Їх там виявили ще п’ять років тому. Тоді заспокоювали, що вони герметичні і небезпеки не становлять. Тепер, кажуть місцеві мешканці, з’явився запах і один з контейнерів почав протікати, повідомив під час сесії депутат Рівнеради Олександр Курсик:

- Якщо ви пам’ятаєте, п’ять років тому у цій залі порушували питання, що у Тинному біля «Плодорозсадника» - сім бетонних конструкцій, боксів таких, з отрутохімікатами. Їх зібрали з усіх колгоспів, звезли туди, і їхня доля нині не вирішується, тому що в Україні немає заводу для утилізації цих хімічних відходів.

 

Зараз звертаються мешканці Тинного, що з’явився запах і один з контейнерів почав протікати.

Депутати звернулися до обласного управління ДСНС з тим, аби вони безкоштовно взялися за перезаховання цих відходів. Завтра у Тинне мають виїхати депутати і фахівці, аби з’ясувати, яка ситуація на місці події.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень