У Тернополі поховали туристичний сезон. Буквально. З труною (ФОТО)

Все по-серйозному

Цьогорічний туристичний сезон у Тернополі – провалився, вважають місцеві. Через карантин довелося скасувати багато весняних заходів, фестивалів, виставок, а туроператорам і перевізникам – відійти від роботи.

Традиційно туристичний сезон у Тернополі відкривають у першу суботу травня, однак цього року -  не судилося. Тож місцеві активісти влаштували акцію - замовили катафалк, труну та вінок з підписом:

«Дорогому туристичному сезону-2020 від люблячих туристів».

Про це повідомляє «Терміново». Організували захід ГО «Файне.UA», розповідає координатор проєктів Тарас Ковальчук:

Вирішили, якщо карантин продовжується, то будемо жити в умовах обмеження ще довго, і до цього потрібно звикати. Є приказка: «Коли кінь здох, з нього треба злізти», тобто похоронити. Ті надії та сподівання, які ми покладали на туристичний сезон-2020, не виправдалися.

 

Відповідно треба будувати нові стратегії та ходи. Так, ми робимо онлайн-екскурсії, пробуємо організовувати онлайн-заходи, форуми, конференції, але цього мало. 

 

Ми сподівалися, що карантин не продовжать, відповідно ми зможемо почати рухатися у плані розвитку туризму. Але карантин продовжили, і ті дзвоники, які почали надходити з навколишніх країн та інших міст, дали розуміння, що цього року як такого туристичного сезону не буде. Закриті кордони, не працює залізниця, не їздить транспорт. Не працюють готелі та ресторани, – а це основа туризму. Бо якщо людина кудись їде, вона хоче десь жити і щось їсти. Ці заклади відкриють орієнтовно у червні-липні.

Можливо, щось почне рухатися лише у вересні і то переважно там, де є море і гори. А це те, чого в Тернополі немає. Ми можемо розраховувати максимум на тури вихідного дня в радіусі 150-200 км від Тернополя.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень