У Сватовому - масова евакуація

Населеня рятується після пожежі на складі боєприпасів

Близько п'яти тисяч жителів Сватового на Луганщині виїхали з міста, повідомляє прес-служба ДСНС.

У місті почалася загальна евакуація населення. Також були організовані укриття і притулки  в підвалах і відключене газо- та електропостачання об'єктів у зоні можливого ураження. Відомо, що співробітники МВС оточили територію міста по периметру і встановили пропускний режим.

Загальна чисельність населення в Сватовому становить 19,7 тисячі осіб, у селі Миловатці - 2,3 тисячі чоловік. У зоні ураження знаходяться 476 багатоповерхових і приватних житлових будинків, в яких проживає близько 6000 чоловік. Станом на ранок з міста Сватове самостійно виїхало близько 5000 осіб, - йдеться в повідомленні.

Пожежа на складах у Сватовому почалася близько 19:30 у четвер. СБУ вважає вибухи терактом і порушила кримінальну справу.

Осередок спалаху становить близько 300 м кв. На цих складах зберігається майже 3,5 тис. тонн боєприпасів. Детонація снарядів ускладнює ліквідацію пожежі.

У прес-службі Міністерства оборони повідомили, що за уточненими даними, внаслідок пожежі і детонації були травмовані четверо військовослужбовців Збройних сил України, одна цивільна особа загинула і одна отримала поранення.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень