У сусідній з Рівненською області знищили 250-кілограмову авіабомбу (ФОТО)

Часів Другої Світової

Вибухонебезпечний предмет виявили мешканці села Дубове Ковельського району під час прогулянки у лісі поблизу траси вчора. Вони відразу зателефонували до служби порятунку.

Фахівці-піротехніки ідентифікували предмет, як фугасну осколкову авіаційну бомбу німецького виробництва часів Другої Світової війни вагою 250 кг.

Вже о 15:00 піротехніки знищили її у спеціально відведеному місці.

До сова, з початку року піротехніки ДСНС вилучили і знищили понад 11 тисяч вибухонебезпечних предметів, у тому числі 98 авіаційних бомб.

Найчастіше застарілі боєприпаси знаходять громадяни на відкритих територіях поблизу населених пунктів, під час відвідування лісів та парків, а також на власних присадибних ділянках під час земельних робіт.

Рятувальники закликають громадян у разі виявлення вибухонебезпечних предметів негайно телефонувати за номером «101» або «102» і в жодному разі не намагатися самостійно ідентифікувати знайдені боєприпаси.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень