У супермаркеті Рівного підвищують ціни на торти чотириденної давності

З таким зіткнулася рівненська журналістка

Журналіст телеканалу "Ритм" Наталія Пастухова вирішила придбати торт у супермаркеті "Сільпо", що на вулиці Київській навпроти автовокзалу. Адже у неї був День народження. 

Як їй продавали торт, журналіст описала у Фейсбук:

Natalia Pastuhova вибрала тортик, уважно переглянувши всі цінники знизу на стрічці, і пішла на касу. Приємна дівчинка привітала мене з Днюхою. коли я дала їй картку постійного клієнта, і назвала ціну більшу за вказану у ціннику на 40 (СОРОК) гривень!!!

 

Кажу: "Не зрозуміла". А вона мені: "Може, ви неправильно подивилися на цінники". Кажу: "Добре, піду візьму інший тортик".

 

Йду, вибираю торт, на якому ЦІННИК ПРИКРІПЛЕНИЙ до упаковки. Знову йду на касу. І знову халепа - дівчина каже суму на 12 гривень більшу за вказану. Я кажу: "Зачекайте-но! На торті написано зовсім інше". Дівчина пішла до адміністратора.

 

Я чекала декілька хвилин, поки вона прийшла і повідомила, що в них переоцінка і тепер вартість торта така. Я кажу: "Це неправильно". Вона  - знову до адміністратора, знову до 5 хвилин вирішували, дивилися щось там у комп'ютері. Потім приходить і каже мені, що я можу купити торт за ціну на 7 гривень більшу від вказаної, тобто вони зробили мені знижку.

Наталія Пастухова відмовилася від торта і написала скаргу у центральний офіс "Сільпо":

Я все можу зрозуміти, але коли на тортик, на якому стоїть дата виготовлення 26 листопада роблять переоцінку 30 листопада в сторону збільшення, і нібито не встигають переклеїти цінники - це ж..па..

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень