У Словенії дівчина відрізала собі руку, щоб заробити мільйон (ФОТО)

Що не зробиш заради грошей

22-річна Юлія Адлесіч і її бойфренд Себастьєн Абрамов стверджували, що рука втрачена в результаті нещасного випадку, коли дівчина зрізала з дерева гілки, але суд в Любляні встановив, що закохана пара навмисно відсікла кінцівку циркулярною пилкою, щоб мати можливість подати фіктивний страховий позов.

На це вказує поліцейське розслідування, яке виявило, що за рік до травми Адлесіч оформила цілих 5 страхових полісів, а Абрамов протягом декількох днів, що передували інциденту, шукав в інтернеті інформацію про штучні руки.

При цьому партнери навмисно залишили відрізану кінцівку в будинку, замість того, щоб привезти її з собою в лікарню, сподіваючись таким чином забезпечити собі безстрокову інвалідність.

План спрацював непогано.

Відомо, що в сумі Адлесіч отримала близько 1 000 000 євро - половину у вигляді одноразової виплати, а решту суми - щомісячними платежами.

Зрозуміло, в суді дівчина гаряче наполягала на своїй невинності, стверджуючи:

«Ніхто не хоче бути калікою. Моя юність була знищена. Я втратила руку у віці 20 років. І вже тільки мені знати, як саме це сталося!»

Втім, на суддю її слова особливого враження не справили.

В результаті Адлесіч була засуджена за спробу шахрайства зі страховкою і засуджена до 2 років ув'язнення. Абрамов отримав 3 роки ув'язнення, а його батько - ще рік умовно за участь у змові (інцидент стався в його будинку в січні 2019 року, він був в темі).

До речі, цікавий факт: Адлесіч, яка перебувала під час слідства під домашнім арештом, постійно була на засіданнях в яскравих помітних нарядах.

Її захист використовував цей як аргумент на користь невинуватості дівчини, стверджуючи, мовляв, що жінка, яка прагне бути привабливою, не здатна зробити навмисний акт ушкодження свому тілу.

Чи варто говорити, що допомогло їм це не сильно.

А руку дівчині, до речі, пришили.

В той же день поліція оперативно з'їздила до пари додому і доставила кінцівку в лікарню.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень