У СІЗО тепер можна замовити платну камеру

Але не більше, ніж за 6 місяців наперед

З 24 липня в Україні почала діяти нова послуга – попередня оплата за користування камерами. Послугою можна скористатися у 19 установах виконання покарань, в яких запущено експериментальних проект щодо надання платних послуг. Серед них – Рівненський слідчий ізолятор. Про це повідомив міністр юстиції України Денис Малюська.

Будь-яка особа, взята під варту, має право надати адміністрації СІЗО підтвердження оплати «Послуги наперед» та скористатися нею протягом шести місяців з дня здійснення платежу. Оплату послуги можна здійснювати знеособлено та не вказуючи конкретний час перебування під вартою.

За словами міністра,

послуга діє протягом 6 місяців. Якщо за цей час особу не візьмуть під варту і не помістять в СІЗО, кошти за невикористані дні будуть зараховані до спеціального фонду державного бюджету СІЗО як благодійна допомога.

Заяву про надання «Послуги наперед» можна подавати як письмово, так і в електронній формі через автоматизовану систему «Он-лайн будинок юстиції». У заяві потрібно вказати найменування слідчого ізолятора; період (доба, тиждень, місяць), за який планується сплатити кошти за користування платною камерою; згоду платника щодо зарахування коштів за невикористані дні до спеціального фонду державного бюджету СІЗО як благодійної допомоги.

Фото з мережі

Після здійснення оплати платнику надійде підтвердження з ідентифікатором платежу (цифровим або QR-кодом).

У разі відсутності вільних місць у камерах з поліпшеними побутовими умовами при прибутті до СІЗО особи, на яку замовлено послугу, адміністрація СІЗО повертає кошти на рахунок платника.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень