У рівнянки вимагали за кота 500 гривень

На дівчину тиснули

Про це вона написала в соцмережі:

ОБЕРЕЖНО!! ШАХРАЇ!!
Перед Новим роком у мене пропав котик. Я подала оголошення у всі можливі групи у ВК. І практично відразу, після їх публікації, мені прийшло повідомлення від чоловіка, в якого були щасливі сімейні фото на сторінці. Він стверджував, що в нього мій кіт. Ми зідзвонились.

Суму винагороди ставив він - 500грн. Сказав підійти до супермаркету на автовокзалі в Рівному. Хоча кіт пропав в Здолбунові. «Можливо підібрали та перевезли»,- подумала я. Було вже пізно, година десята вечора. Будучи вже біля супермаркету, він сказав, що кота принесе дівчина. Потім з'єднав по телефону з нею, вона підтвердила, що мене бачить. Далі, цей чоловік сказав, підійти до терміналу і поповнити мобільний йому, на цю ж суму. Я зорієнтувалась та сказала, що термінали не працюють. Його відповідь - «Шукайте інші, робочі».

Ясне діло, я розвернулась, та поїхала додому. На наступний день, вже з іншого номера дзвонили і питали про згубу паспорта у мене (думаю, сплутали номера з оголошеннями). Через декілька хвилин, вже з прихованого номера розповідали знову, що мій кіт у них. І знову ж за 500 грн. віддадуть. Опис по фото співпав, а от інші ознаки не назвали. Розмовляють з тиском, що мені це треба, а не їм. Можуть слухавку кинути. Коли людина сама передзвонює - вже попалась на гачок. Вони ще більше давлять. Будьте обережні, в таких ситуаціях.
 

P.S. Котика власними силами знайшли.

За матеріалами спільноти Підслухано Рівне

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень