У Рівному знайшли дві земельні ділянки для АТОвців

Їх вирішили лишити військовим замість винесення на аукціон

Йдеться про ділянки на вулиці Київській та Весняній, обидві по 900 кв. м.

Бюджетна комісія Рівнеради напередодні розглядала проект рішення про винесення цих земельних ділянок на аукціон з продажу права на оренду.

На думку депутата Миколи Бляшина, таке рішення було б правильним, адже це гроші в бюджет міста, за які б можна було придбати військовим квартири. Утім, пропозиція голови бюджетної комісії Олега Карпяка була іншою:

- Ми туди виїжджали, було виїзне засідання бюджетної комісії, побачили ці земельні ділянки в натурі. І вважаємо за потрібне, зокрема моя ініціатива є, щоб не віддавати їх зараз на аукціон з оренди людям, а залишити на резерв у запасах міста. У нас триває АТО. Я думаю, це буде абсолютно логічне рішення.

Отже, члени бюджетної комісії підтримали таке рішення. Остаточно доля цих земель буде відома після рішення депутатів на сесії Рівнеради.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень