У Рівному з'являться «розумні» світлофори

Їх збираються встановити у місті вже наступного року

Розпочнуть з вулиці Соборної.

Подробиці розповідає міський голова Рівного Володимир Хомко:

Це програма регулювання світлофорними об'єктами. Йдеться про спеціальне програмне забезпечення і спеціальну автоматику, яка б дала можливість світлофорам самим реагувати на кількість автомобілів чи автобусів, які збираються перед світлофорами. Ця програма дає можливість надавати перевагу в русі в тому числі тролейбусам і автобусам.

Зараз я доручив нашим спеціалістам разом з поліцією вибрати по вулиці Соборній, від якого світлофора до якого. І  в наступному році це буде в бюджеті 2018 року обов’язково. Вони прикинуть приблизно, яка сума. І ви його побачите.

За словами Володимира Хомка, питання про закладення коштів у бюджеті міста на «розумні» світлофори буде розглянуто на сесії міськради у лютому наступного року. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: Світлофор
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень