У Рівному звучатиме скрипка та електробандура

Вперше у світі буде зіграно всі скрипкові концерти Й. Баха у супроводі бандури

В Органному залі Рівного сьогодні, 20 вересня, о 17:00 відбудеться концертна програма Кирила Стеценка і серії «Ексклюзиви» - «Й. Бах – 330: Скрипкові концерти з електробандурою».

Під час заходу електробандура звучатиме як вібрафон, гітара, перкусійні інструменти та скретч-дошка, повідомляють організатори.

Спеціально для цього проекту скрипаль і композитор Кирило Стеценко створив оригінальні обробки семи частин 2-ї та 3-ї Партит Й. С. Баха. Такий творчий метод музикологи називають "стильовою травестією" або "музичним перевдяганням". 

Особливим моментом київського концерту буде використання у творах Й. С. Баха екзотичних українських інструментів "бугай" та "коса". А ще слухачів зацікавлять магічні звуки дзвіночків «ґльокен-шпіль» та «вінд-чаймс», а також незбагненний, потойбічний голос «вітряної труби».

Окрім Рівного, концерти відбудуться й у інших містах України: 23 вересня - у Львові, 25 вересня - у Вінниці, 29 вересня - у Житомирі, 4 жовтня - у Чернівцях та 8 жовтня - в Колонному залі Національної філармонії України в Києві.

ДОВІДКА

Кирило Стеценко – скрипаль, композитор, педагог.

Він зіграв понад дві тисячі сольних концертів в Україні, Росії, США, Канаді, Бельгії, Австрії, Німеччині, Португалії, Угорщині та країнах Середньої Азії.

Розвиває творчі принципи Б. Которовича, Л. Когана, В. Климова, Ю. Янкелевича та В. Стеценка – своїх керівників у Київській і Московській консерваторіях.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень