У Рівному зносять гаражі (ФОТО)

Перші цього року

У Рівному триває процес знесення незаконно встановлених гаражів. Сьогодні комунальники працюють на вулиці Вербовій. Власників про знесення попереджали. Однак за два тижні добровільно ніхто свої споруди не прибрав.

Заступник міського голови Віталій Герман

Сьогодні, як і щоразу під час такого процесу, місцеві мешканці спершу були проти знесення, але їх вдалося переконати, говорить заступник міського голови Віталій Герман:

- Дійсно, люди були спочатку незадоволені. Але ми провели успішні переговори, і все ж таки переконали, що необхідно їх демонтувати. І було дуже приємно, що чотири гаражі з восьми, які необхідно демонтувати сьогодні, власники добровільно погодилися до понеділка вирішити це питання. Тому нам залишилося чотири, які ми сьогодні й приберемо успішно.

Заступник міського голови нагадав, що торік у Рівному вдалося знести 188 гаражів і 14 тимчасових споруд. Цього року запланували демонтаж 269 об’єктів, на які вже є відповідні документи.

При цьому, Віталій Герман запевнив, що усі незаконні споруди у місті знесуть, це лише питання часу.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень