У Рівному збільшується кількість дітей, що перебувають у складних життєвих обставинах

Торік на обліку в службі у справах дітей було на дванадцять дітей більше, порівняно з 2014 роком

Впродовж 2015 року на облік службою дітей було взято 39 неповнолітніх, тоді як у 2014 році таких було на 12 менше. Водночас, знято з обліку 28 дітей, з них дев’ятьом неповнолітнім надано статус дітей, позбавлених батьківського піклування. Майже чотири десятки батьків впродовж минулого року було притягнуто до адміністративної відповідальності за ухилення від створення належних умов для навчання, виховання та розвитку стосовно сорока трьох дітей. А от позовних заяв до суду про позбавлення батьківських прав службою у справах дітей торік було направлено вдвічі менше, порівняно з чотирнадцятим роком – сім. Для своєчасного виявлення дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, міська служба у справах дітей спільно з правоохоронними органами проводить перевірки. Впродовж минулого року їх було понад 40, повідомляє начальник відділу соціально-правового захисту дітей Інна Самалюк:

 

 

- Було проведено 46 профілактичних заходів, під час яких було виявлено 11 діток, з яких одна дитина відібрана у батьків без позбавлення батьківських прав, на сьогодні у суді уже розглядається позовна заява про позбавлення цієї мами батьківських прав. Троє дітей під час рейдів були тимчасово вилучені з сім`ї, поміщені в заклад охорони здоров’я, троє дітей влаштовані в обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей. 

Трьох дітей із закладів охорони здоров’я перевели в обласний будинок дитини. А двох діток з тих, що були у закладі соціальної реабілітації, повернули в біологічну сім`ю. Станом на 1 лютого у Рівному 47 дітей перебуває у складних життєвих обставинах.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень