У Рівному заступник Міністра юстиції

Сьогодні у Рівному проходить конкурс на керівні посади в Головному територіальному управлінні юстиції області

З цієї нагоди до обласного центру завітав заступник Міністра юстиції України Гія Гецадзе, аби особисто простежити за цим процесом:

– Є молоді мотивовані кандидати, які ніколи не працювали в системі та хочуть до нас долучитись - це дуже добре. Ми дуже стараємось проводити чесні конкурси, але якщо у нас не буде правильних людей на правильних посадах - ніякий закон нам не допоможе.

Зокрема, Гія Гецадзе повідомив, що Рівненщина – одна із найуспішніших областей щодо якості проведення конкурсів на заміщення керівних посад. Також він пообіцяв, що «у відомстві за погану роботу звільнятимуть кожного, проте ті працівники юстиції, які  працюватимуть добре, вже з січня наступного року відчують збільшення своєї заробітної плати». На думку Гецадзе саме це допоможе зменшити корупцію в органах юстиції.

До слова, конкурс - не єдина мета візиту заступника Міністра у Рівне. Сьогодні о 16:30 в обласному перинатальному центрі Гія Гецадзе разом із очільником області Віталієм Чугунніковим вручатимуть рівненським батькам свідоцтва про народження. Так вони продемонструють, що відтепер ці свідоцтва можна отримувати безпосередньо в пологових будинках.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень