У Рівному започаткують футбольний турнір імені Дударенка (ФОТО)

Який згодом збираються вивести на міжнародну арену

На фото - команда ДЮСШ «Верес» 2004 р. та організатори турніру

4 червня у Рівному розпочнеться перший обласний юнацький турнір з футболу «Меморіал Володимира Івановича Дударенка» присвячений світлій пам’яті видатного рівненського футболіста.

Засновник турніру Микола Яцюк розповів, що 

усього в турнірі візьмуть участь шість команд, серед яких: дві команди ДЮСШ 2004 р. та одна 2005 р. – це футбольні команди з Дубна та Зорі (Рівненського району), а також рівненська академія футболу «Стандарт».

Серед них організатори збираються визначити кращих гравців, які у майбутньому зможуть взяти участь у чемпіонаті України.

Турнір проходитиме на стадіоні «Авангард» з 4 по 6 червня у вечірні години – поч. о 17:00 год. Змагання відбуватимуться по «круговій системі», де усі команди грають між собою по черзі. У фіналі кращі команди отримають І-й, ІІ-й та ІІІ-й кубки. Також передбачені медалі, грамоти та індивідуальні призи для гравців кожної команди.  

На урочисте відкриття змагань завітає рідний брат Дударенка – Микола Іванович. Також до проведення турніру обіцяли приєднатися тренери збірної України з футболу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень