У Рівному заплатять 10 тисяч гривень за виявлення крадія

ПАТ "Рівнеоболенерго" виплатить винагороду за реальну допомогу у виявленні осіб, що викрадають електрообладнання

Малий Олексин напередодні залишився без світла через крадіжку оливи з трансформаторної підстанції. За словами помічника голови правління з питань зовнішніх зв'язків ПАТ «Рівнеобленерго» Андрія Пермякова, компанія проводить нині усі необхідні роботи для відновлення електропостачання у Малому Олексині.

Вцілому від початку року на Рівненщині викрадено близько 50 км проводів ліній електропередач та близько 15 тон трансформаторної оливи та іншого обладнання трансформаторних підстанцій. Масові крадіжки електрообладнання з об’єктів  ПАТ «Рівнеобленерго» стають причиною відсутності електропостачання в населених пунктах Рівненщини. 

Відтепер «Рівнеобленерго» закликає не тільки повідомляти про крадіжки з трансформаторних підстанцій а обіцяє ще й грошову винагороду у розмірі 10 тисяч гривень за інформацію про злочинців. Говорить Андрій Пермяков:

Зважаючи на масові крадіжки електрообладнання з об'єктів "Рівнеобленерго", підприємство вдається до різноманітних заходів і обіцяє 10 тисяч гривень виплатити винагороди за реальну допомогу у виявленні осіб що викрадають електрообладнання. Винагороду буде виплачено за умови конкретної та достовірної інформації, що допоможе затримати зловмисників. Конфіденційність гарантовано.  

Винагорода  виплачуватиметься частинами: 50% – по факту відкриття кримінального провадження та оголошення про підозру конкретній особі чи особам, і ще  50% – після вступу в законну силу рішення суду про визнання такої особи (осіб) винною. Подібні нововедення «Рівнеобленерго» впроваджує поки на три місяці.

Інформацію можна надавати у ПАТ "Рівнеобленерго" за телефонами: 067-208-04-50 (директор  з  питань  безпеки), +38 (0362) 69-42-79,  +38 (0362) 22-42-45

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень