У Рівному запланований ремонт двох мостів

Один з них відремонтують уже до кінця цього тижня

Один із шляхопроводів, що пролягає через залізничні колії на вулиці Степана Бандери, відремонтують уже до кінця цього тижня.

Нещодавно рівняни оприлюднили фото із дірами на пішохідній частині цього мосту.

Шляховики виїхали на місце, і як повідомив керівник міськШЕУ Віктор Климук, жодних капітальних заходів там не потрібно, тож ями на тротуарі залатають найближчим часом.

А от на іншому шляхопроводі, що на вулиці Князя Володимира, планують провести капітальний ремонт, говорить Віктор Климук:

- В планах реконструкція мосту біля «Рівнехолод». Це маленький місток через струмок, не доїжджаючи першого золотіївського мосту. То це є в планах, і розробляється капремонт десь зараз от-от на стадії експертизи.

Ймовірно, капремонт вдасться розпочати ще цього року.

Разом з тим Віктор Климук повідомив, що на поточний рік передбачено 12 мільйонів на поточний ремонт вулиць міста, 3 мільйони – на поточний ремонт дворових територій, і ще 3 мільйони - на поточний ремонт проїздів. Це гроші виключно з міського бюджету, оскільки впродовж двох років міста вже не отримують державних субвенцій на дороги.

А от щодо грошей від перевиконання митних надходжень, Віктор Климук каже, що, швидше за все, Рівному не варто розраховувати на ці кошти. Принаймні про те, чи передбачені вони для міста, у нього поки інформації немає.

Однак, Облдержадміністрація направила запит до Рівненських шляховиків із проханням вказати, які роботи хотіли б вони провести у місті. МіськШЕУ у цьому переліку вказало близько двох десятків вулиць.

Поки відповіді з області на це немає.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень