У Рівному вже готують головну композицію до новорічної ялинки

Це особлива окраса свята, яку дуже люблять рівняни

У Рівному вже почали підготовку до Нового року та Різдва. Зокрема композицію білих янголів, які в останні роки стали окрасою новорічної ялинки у центрі міста, вже передали на відновлення. Зокрема, цим займається Рівненська державна художня школа. За словами директора школи Артура Мартиненка, композицію янголів уже відновлюють.

Ведемо відновлювальні роботи, приводимо у порядок усю цю композицію янголів новорічних. Є шість янголів, чотири янголи у відмінному стані. Єдине, що їх треба мити. Вони білі, а коли лягає пил, то вони стають неохайними. Тому основне завдання - це змити той вуличний пил, який на них є, - каже Артур Мартиненко.

В одного янгола було пошкоджено каркас, тож митці нині займаються і його відновленням. Змін у композиції цього року не передбачається. За словами Артура Мартиненка, аби додавати нові елементи до композиції, необхідно змінювати концепцію в цілому, а таких витрат цього року не передбачали. До слова, завершать відновлення янголів традиційно до відкриття ялинки. А у Рівному її традиційно запалюють у день Святого Миколая, тобто 19 грудня. 

До слова, композиція янголів у нашому місті з’явилася у 2013 році. У 2014 році до неї додали особливого янгола – Янгола Миру. Усі фігури виготовили у Рівненській державній художній школі.  

Янгол Миру

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень