У Рівному визначили найспортивнішу сім’ю

Тим самим популяризують здоровий спосіб життя

У Рівненській ЗОШ №13 відбувся ІІ тур 3 етапу обласної спортивної гри «Сімейні перегони. ОТГ». У змаганнях взяли участь одразу 7 сімей, серед яких були як «ветерани» гри, котрі незмінно з року в рік борються за перемогу, так і нові учасники, котрі вперше вирішили спробувати свої сили в таких заходах.

Було п’ять завдань, чотири з яких перевіряли учасників на силу, швидкість та витривалість, і одне, що дозволяло проявити свої знання у світі спорту.

Отож, призерами стали такі родини:

Золото отримала команда сім’ї Луцик і встановила рекорд інтелектуального конкурсу.

Друге місце зуміла вибороти сім’я Гупаленко.

А бронзова відзнака дісталася сім’ї Волох.

Призерам вручили кубки, медалі та дипломи, переможці також отримали пам’ятні сувеніри від Відділення НОК України в Рівненській області і здобули право взяти участь у суперфіналі «Сімейних перегонів», де будуть влітку боротися між собою всі найсильніші колективи сезону.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень