Рівнян запрошують вшанувати Героїв Небесної Сотні тихо: без мікрофонів і партійних стягів

Акція відбудеться завтра

Започаткувала тиху акцію у Києві наша землячка – співачка й телеведуча Анжеліка Рудницька. Щороку після Революції Гідності вона скликає киян на вулицю Інститутську на місце розстрілів Героїв Небесної Сотні. І вони тут моляться і на деревах вулиці вішають паперових білих ангелів.

Цього року, як розповів координатор акції Олександр Курсик, Анжеліка Рудницька запропонувала, щоб до київської акції приєдналося її рідне місто – Рівне. Також в акції візьме участь місто Коломия на ІваноФранківщині.

Говорить Олександр Курсик:

Цього року Анжеліка запропонувала, щоб її рідне місто приєдналося до київської акції. Ми зберемося, помолимося. Запросили священиків. Не буде ні мікрофонів, ні партійних прапорів. Згадаємо, хто де був тоді, кого знали. І повісимо ангеликів у знак нашої пам’яті, пошани, захоплення цими героїчними людьми, героїчними вчинками їхніми на деревах вздовж Чайчиної алеї.

Олександр Курсик закликав рівнян вирізати білих ангелів з паперу і прийти на 11 годину з ними на тиху акцію на Чайчину алею за кінопалац Україна. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень