У Рівному вшанували 155-ту річницю перепоховання Тараса Шевченка (5 ФОТО)

Квіти до підніжжя пам’ятника Тарасу Шевченку на Майдані Незалежності поклала заступник голови облдержадміністрації Світлана Богатирчук-Кривко.

Долучилися до покладань вінків та квітів обласне і міське керівництво, представники громадськості, молодь і діти.

«Щороку приходити до пам’ятника Генію нації і вклонятися його величі стало вже традицією для українського народу. Цим самим ми виконуємо Заповіт Великого Кобзаря. Зараз, як ніколи, Шевченківське слово об’єднує Захід і Схід України, батьків і дітей, школу і родину», - зазначила Світлана Богатирчук-Кривко.

Народний аматорський хор «Верес» Рівненського міського будинку культури виконав твір «Реве та стогне Дніпр широкий», а школярі прочитали вірші та заспівали пісні на слова Великого Тараса.

Цьогоріч Україна відзначає 155-ту річницю перепоховання великого Генія нашого народу на Чернечій горі у Каневі. Саме туди 22 травня 1981 року прах українського поета перевезли із кладовища у Санкт-Петербурзі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень