У Рівному «воюють» за будинок у центрі міста

Одна особа отримала тілесні ушкодження

У Рівному «воюють» за офісне приміщення, розташоване в центрі міста на 16 липня, 10. Конфлікт виник між представниками компанії-управителя «Рівнеагробуд» та колишнім власником будинку Андрієм Федорчуком, який з квітня минулого року згідно постанови міського суду не володіє приміщенням.

Право власності передали закордонній будівельній компанії, яка і обрала «Рівнеагробуд» управителем. Сьогодні зранку представники компанії-управителя вирішили прийти до офісного приміщення, адже останнім часом там з’явилися невідомі, що вимагали плату за оренду. Найімовірніше - від колишнього власника, розповідає представник компанії «Рівнеагробуд» Оксана Овдійчук.

Я тут вже з 8 ранку була: орендарів спокійно впускали, лише просили показати документи, що вони орендарі. До цього часу Федорчук Андрій Богданович збирав з них кошти взагалі невідомо з якої причини, тому ми пропонували їм перезаключити договори про оренду. Відповідно показували їм документи, що ми дійсно новий власник.

Нагадаємо, сьогодні вранці на вулиці 16-го Липня у Рівному били вікна. Одна особа навіть отримала тілесні ушкодження.

У центрі Рівного в офісному приміщенні побили вікна. Є потерпілі (ФОТО)

Біля приміщення відбулася штовханина, в результаті якої були пошкоджені вхідні двері та завдано тілесних ушкоджень директору ТОВ "Рівнеагробуд". Ініціаторів конфлікту на місці не було – повідомили з патрульної поліції. У справі були допитані свідки. Орендарі врешті-решт на свої робочі місця потрапили.

Між тим, ім’я Андрія Федорчука вже не раз потрапляло в епіцентр найрізноманітніших скандалів, пов’язаних з нерухомістю. Зокрема і у випадку з бізнес-центром, що дуже швидко виріс у свій час практично у дворі міського колегіуму на вулиці Шевченка у Рівному.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень