У Рівному водій «Audi Q7» побив водія «ВАЗівки» (ФОТО)

Постраждалий також виявив пошкодженими бокові дзеркала у своєму авто

Сьогодні о 10 годині до поліції надійшло повідомлення 26-річного рівнянина, що на вулиці Київській обласного центру троє невідомих осіб вчинили на нього напад та нанесли йому тілесні ушкодження.

На місці події слідчо-оперативна група з’ясувала, що між водіями «ВАЗ 2121» та «Audi Q7» на території Рівненської обласної лікарні виник конфлікт.

«Як розповів 26-річний житель Рівного, власник «ВАЗ 2121», він припаркував своє авто неподалік одного з відділень лікарні, а сам тим часом супроводжував дідуся до медзакладу. Коли ж повернувся, його транспортний засіб був заблокований водієм «Audi». Прохання звільнити дорогу переросло у конфлікт, у результаті якого рівнянин отримав удар ногою у живіт. Після цього «Audi», у салоні якого перебувало ще двоє чоловіків, з місця пригоди зникло. Окрім того, постраждалий виявив пошкодженими два бокових дзеркала у своїй «ВАЗівці», - повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

Відомості за цим фактом внесені до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

Правоохоронці встановлюють всі обставини інциденту, встановлюють свідків, очевидців події та кривдників.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень