У Рівному відкрили меморіальну дошку Герою Небесної Сотні (ФОТО)

Георгію Арутюняну

У Рівному відкрили меморіальну дошку Герою Небесної Сотні Георгію Арутюняну. Меморіал встановили на фасаді прохідної «Рівнеоблводоканалу», де Георгій працював з 1976-го по 1995-ий рік.

Про ініціативу розповідає директор «Облводоканалу» Андрій Карауш:

Це шана людині, яка віддала 20 років життя нашому підприємству. Ініціативи пішла від мене. Ми щопонеділка проводимо велику нараду, там ми порадилися і всі дуже підтримали цю ідею.  Відкриття пройшло дуже душевно.  

На відкриття дошки прийшли доньки Георгія, його побратими з часів Революції Гідності, які були з ними в останні хвилини перед смертю, колеги та місцеві чиновники.

Меморіал освятив архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон, після до пам’ятника Арутюняну поклали квіти.

Нагадаємо, що Георгій Арутюнян загинув 20 лютого 2014 року від кулі снайпера під час розстрілу активістів. Його поховали на кладовищі «Нове» у Рівному.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень