У Рівному відбувся з'їзд натуралістів

Це вже ХІІ з'їзд серед учнівських лісництв

Учні провели презентації та виставки своїх науково-дослідницьких робіт. Також поділились досвідом із забезпечення охорони природи. 

На відкриття прибув начальник Рівненського обласного управління мисливського та лісового господарства Сухович Віталій Миколайович та представники лісництва області,які активно підтримують всі команди.

Усього 14 учнівських лісництв із закладів середньої та позашкільної освіти області подало заявки на участь.

Після відкриття відбулась презентація робіт кожного учнівського лісництва та захист виставки та науково-дослідницьких робіт.

Організатор з'їзду Власик Наталія пояснює:

Для визначення переможців визначається сумарна кількість балів по виставці, презентації та захисті роботи.
Абсолютний переможець з'їзду учнівських лісництв буде захищати честь Рівненщини на всекраїнському зборі в місті Суми у вересні.

Цього року Рівненщину представить лісництво "Вікова діброва" (Оженинський освітній заклад ім. Шевченка, Острозької районної ради).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень