У Рівному в 2017 році планують встановити більше десяти «розумних» зупинок

Для міста це буде безкоштовно

Цьогоріч у Рівному планують встановити 12 «розумних» зупинок. Зроблять це за свій кошт компанії, які бажають цим займатися. Натомість вони отримають можливість розміщувати на зупинках свою рекламу.

Таких фірм зараз є дві: «ДОЗОР Україна» та рекламне агенство «СТАР». Кожна хоче встановити по шість зупинок. Транспортні павільйони розташують в місцях найбільшого скупчення людей в місті, говорить мер Рівного Володимир Хомко:

Хотілось би, щоб на всіх таких місцях, де скупчуються люди, такі зупинки стояли. Бо є такі зупинки, як наприклад на Макарова, люди приїжджають і йдуть додому. Нема сенсу тоді витрачати такі кошти. А там, де чекають з Макарова в місто - треба ставити.

 

На кладовищі, напевно, треба поставити. Бо приїде людина, а ми хочемо запустити такий повноцінний тролейбусний маршрут, він буде їздити раз в годину. Прийшла якась жінка, попрацювала - знає, що в такий то час тролейбус приїде. 

Міський голова додає, що всього в місті є близько 80 місць, де можна розташувати зупинки нового типу – потрібні лише ті, хто займеться встановленням. Зараз у Рівному таких зупинок для громадського транспорту є три. Дві на Театральній площі та одна біля Луцького кільця. Зауважимо, що їх появу рівняни сприйняли схвально.

Єдина проблема - це захист цілісності зупинок, адже та, що поряд з Луцьким кільцем, вже постраждала від рук вандалів. Володимир Хомко каже, що зараз немає можливості встановити на кожній з них відеоспостереження. Пошкодження ж планують відновлювати за рахунок коштів, отриманих від реклами.

До слова, у власність міста зупинки перейдуть через шість років після встановлення. Це вирішили сьогодні на засіданні виконавчого комітету Рівного.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень