У Рівному шукають хлопця, щоб віддячити

Герой дня вразив жінку своїм вчинком

У редакцію Радіо Трек у понеділок звернулася рівнянка Галина. Жінка розповіла історію, яка вразила її чесністю і щирістю у наш непростий час.


Галина розповідає, що напередодні у День міста брала участь у заходах біля пам’ятника Марії Несвицької, а потому вирушила на ринок за покупками.

Придбавши все необхідне, з двома сумками продуктів та власною сумочкою зупинилася поблизу ринку «Сагайдачний». У кав’ярні поблизу кафе «Пан Халявський» та нового магазину косметики «Єва» зупинилася випити філіжанку еспресо.

Галина розповідає, що трішки перепочивши, взяла сумки й відправилася у магазин побутової техніки неподалік. І тільки там схаменулася, що несе самі сумки з покупками, а її власної сумочки немає.

Жінка зізнається, що була у розпачі, адже у сумочці, окрім гаманця з грошима, були й документи та банківські картки, смартфон та інші особисті речі.

Рівнянка майже бігла, аби якнайшвидше повернутися у кав’ярню, сподіваючись, що там хтось бачив її сумку.

І яким же було здивування, коли власниця кав’ярні передала їй до рук її сумку. З усіма речами, телефоном, документами. Усе було на місці. Вона розповіла Галині, що сумку у кав’ярню приніс молодий чоловік.

Про героя дня, на жаль, більше нічого не відомо. Він просто передав забуту річ власниці кав’ярні.

Галина зізнається, що ладна на весь світ кричати, аби привернути увагу до вчинку молодого чоловіка, який повернув усі речі, а не пройшов повз, поки сумку справді хтось не викрав. Вона хоче віднайти чоловіка, щоб подякувати йому:

Хочу спекти для нього свій фірмовий торт «П’яна вишня».


Якщо чоловік, який повернув сумку, читатиме цю публікацію, або ви чулу таку розповідь від знайомих, передайте, що Галина дуже вдячна за цей вчинок, її номер телефону 067-582-73-75. 

 Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень