У Рівному шукають гідних кандидатів у поліцейську комісію

Вже можна подавати кандидатури

Згідно із Законом України «Про Національну поліцію» двох членів комісії затверджуватиме саме обласна рада. Про це сьогодні на брифінгу говорив голова Рівненської обласної ради Михайло Кириллов:

 

 

– Дуже важливо, щоб громадські організації визначились і знайшли представників, потужних, моральних авторитетів, і запропонували їх на розгляд обласної ради. І дуже мені хотілося, щоб це не було 100 різних кандидатів, які будуть подаватися від різних організацій. Я думаю, багато буде проблем при розгляді і можна зайти в глухий кут.

Особливих вимог до кандидатів не ставлять. Головне, аби людина мала бездоганну репутацію, суспільний авторитет і високі професійні та моральні якості.

Варто також додати, що двох членів поліцейської комісії затверджуватиме обласна рада вже нового скликання, яку обиратимуть у жовтні цього року. Загалом, до складу комісії входитиме лише п’ять осіб: це буде два представника громадськості, один представник від міністра внутрішніх справ, один – від центрального керівника поліції в Києві та один представник від майбутнього очільника поліції у Рівному.

Нагадаємо, з 6 жовтня в Рівному розпочинається відбір кандидатів до патрульної служби новоствореної поліції. Саме її роботу контролюватиме поліцейська комісія з кадрових питань. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень