У Рівному шахраї забрали в жінки 600 доларів

На Рівненщині телефонні шахраї виманили у пенсіонерів майже 27 тисяч гривень.

Учора, 26 лютого, до поліції повідомили двоє жителів області, що аферисти виманили у них 600 доларів США та десять тисяч гривень.

«Близько 11 години 65-річна рівнянка віддала шахраям 600 доларів США за лікування сина, який нібито потрапив до реанімації. Як з’ясувала пізніше жінка, син перебував у цей час удома цілий і неушкоджений.
Крім того, о 13 годині до поліції повідомила 79-річна жителька села Городище Рівненського району, що невідомий чоловік, назвавшись Вадимом, шахрайським шляхом під приводом звільнення від відповідальності її сина, заволодів грошовими коштами в сумі десять тисяч гривень», – повідомляє Відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

За обома фактами відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у виді штрафу в розмірі 850 гривень або обмеження волі на строк до трьох років.

У разі надходження сумнівної інформації, пов’язаної із необхідністю перерахунку грошей, зверніться одразу до поліції за номером телефону «102» та відразу з’ясуйте, де в цей момент перебувають ваші рідні та близькі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень