У Рівному шахраї продовжують видавати себе за правоохоронців

Громадян просять не довіряти дзвінкам невідомих і не перераховувати їм гроші

6 тисяч гривень віддав шахраям 51-річний рівнянин. В обідню пору до нього зателефонував невідомий і сказав, що через скоєну дорожньо-транспортну пригоду його син затриманий працівниками поліції, але вирішити питання щодо уникнення кримінальної відповідальності можна за певну суму.

Заради порятунку сина батько перерахував на вказаний шахраєм рахунок свої заощадження і тільки після того з’ясував, що син у той час був удома.

А от пильність проявила 65-річна рівнянка, якій вранці надійшов дзвінок від невідомого, що її доньці, затриманій за крадіжку, загрожує кримінальна відповідальність. За її «звільнення» шахрай вимагав перерахувати гроші. Пенсіонерка одразу зателефонувала до доньки, яку шокувала новиною, та повідомила про подію до поліції.

Про це повідомляє Відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

У разі надходження сумнівної інформації, пов’язаної із необхідністю перерахунку грошей, працівники поліції вкотре звертаються до громадян одразу повідомляти за номером телефону «102».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень