У Рівному затримали серійних квартирних крадіїв

Усі троє - уродженці Вірменії, що вже довгий час проживають в Україні

Працівники кримінальної поліції Рівненського відділу поліції затримали 30-річного уродженця Республіки Вірменія, жителя Києва, який обікрав помешкання рівнянки та може бути причетний до вчинення аналогічних злочинів на території України.

Для здійснення своїх злочинних намірів чоловік разом із ще двома своїми знайомими пересувався на автомобілі «Mercedes-Benz».

30-річний киянин проникав у помешкання громадян шляхом підбору ключа до замків вхідних дверей. Для того, щоб відчинити середньостатистичний замок, які в переважній більшості встановлюють у бюджетний варіант вхідних дверей, зловмиснику вистачало менше десяти секунд.

Зловмисник уже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки у Києві. Столичні поліцейські затримали зловмисника на «гарячому», однак тоді крадій відбувся умовним покаранням і нині перебуває на іспитовому строку.

Поліцейські встановили, що 17 травня 30-річний киянин у денну пору доби шляхом підбору ключа проник до квартири 25-річної рівнянки на вулиці Гайдамацькій. Двоє інших чоловіків у цей час були на вулиці. Зловмисник викрав ноутбук, фотоапарат, стаціонарний телефон, золоті сережки, обручку, два браслети та два ланцюжки.

Наступної доби правоохоронці за наявною оперативною інформацією зупинили автомобіль, яким рухались крадії. Під час огляду транспортного засобу та речей гастролерів, поліцейські виявили і вилучили вкрадене, а також знаряддя вчинення злочину, в тому числі рукавиці і різноманітні відмички.

Поліцейські перевіряють чоловіків на причетність до вчинення інших злочинів та роль кожного у вчиненні кримінальних правопорушень.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень