У Рівному розпочався Європейський тиждень спорту (ФОТО)

Який влаштовують вже другий рік поспіль у понад 40-ка країнах

Рівненщина активно долучається до різноманітних активностей на підтримку ідей європейської інтеграції у сфері спорту.

Зокрема, вчора до школярів Рівненської ЗОШ І-ІІ ст. №16 завітали відомі спортсменки нашого краю Світлана Станко та Ольга Котовська. Обидві - майстрині спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, учасниці ХХХІ літніх Олімпійських ігор 2016 року (м. Ріо-де-Жанейро, Бразилія).

Під час спілкування легкоатлетки розповіли про свої здобутки, волонтерську діяльність, а також влаштували для дітей таку собі «руханку».

Крім того, всі охочі могли взяти участь у «Фестивалі здорового способу життя», який для них організували працівники обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Змагання відбувались як у командних естафетах, так і в індивідуальних конкурсах. А для найкмітливіших провели ще й інтелектуальну вікторину про Олімпійський рух в Україні та успішних спортсменів-олімпійців.

Таким чином усі учасники долучилися до масштабного флешмобу #5minChallenge, який проходить у межах Європейського тижня спорту.

За матеріалами пресслужби «Спорт для всіх»

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень